Carole Samaha – Kvalitet vs vackra scener

Carole Samaha
Carole Samaha - Image source: albawaba.com

Carole Samaha är en libanesisk sångerska, skådespelerska och artist. Hon har släppt sex studioalbum. Samaha har en magisterexamen i skådespeleri och regi som hon fick från Saint Joseph University i Beirut.

Samaha föddes den 25 juli 1972 i Beirut till Antoine Samaha från Khenchara och Nouhad Hawi från Dhour El Choueir, Matn-distriktet. Hon har två bröder. Hennes föräldrar stödde olika politiska fraktioner, enligt Samaha gjorde det faktum att hon blev “mer öppen” för människors olika åsikter och hon lärde sig mycket av den upplevelsen.

Mer:
2,8 miljoner följare på Instagram
4,8 miljoner följare på Twitter
897 tusen prenumeranter på Youtube
10,2 miljoner följare på Facebook

Och mer än 79 miljoner lyssnat på “Khallik Behalak خليك بحالك” som talar om hennes önskan att hålla bort hennes ex-älskare och ber honom att stanna långt eftersom hon raderade honom från sitt liv och sinne.

Låten blev en hit hittills speciellt för den levande musiken och de kraftfulla känslor Carole uttryckte i sina tidiga dagar. Dessa tidiga oskyldiga dagar är borta för alltid efter att ha flyttat till Egypten och gått med i mer kommersiella produktionsföretag.

Företagen behöver vinst och de producerar låtar på vackrare scener och med fina dyra kläder och av ett språk som inte är inhemskt till “Khenchara”, men det pris som artisten betalar lägger i kvaliteten på sångerna. Men misstag mig inte, kvaliteten på Carols röst är högst upp när hon får möjligheterna som vid det här evenemanget.