“Er ist alleen waarheid die vrijkomt.”

De president van de republiek Libanese Generaal Michel Aoun heeft deze avond de Libanese bevolking toe gesproken in een uitzonderlijk toespraak.

President Aoun begon de Libanese bevolking te feliciteren met het feest van Adha, het feest van het offer, dat dit jaar overeenkomt met het offer van de soldaten om het Libanese grondgebied van de terroristen te bevrijden.
Hij sprak ook over de 97ste verjaardag van de oprichting van Groot-Libanon, dat een aantal jaren later in 1943 met onafhankelijkheid het laatste land van al deze burgers werd. Voor president Aoun is Libanon groot, niet noodzakelijk in omvang of demografie, maar in zijn humanistische boodschap en waarden, waarvan de eerste waarheid is.
En met deze waarde, om de evolutie van de gebeurtenissen die tot deze nationale tragedie leidden te verduidelijken, om niet onschuldige personen of onschuldige misdadigers te beschuldigen, heeft de president gezegd dat hij de bevoegde autoriteiten heeft gevraagd om ” om de nodige onderzoeken te openen die de waarheid zullen herstellen.
“Er


is alleen waarheid die vrijkomt,” concludeerde de Generaal.