Aoun aan de Task Force for Lebanon: “We zijn vastbesloten om terrorisme te bestrijden.”

President Michel Aoun ontmoette in New York met de delegatie “Task Force for Lebanon” onder leiding van Edward Gabriel, in aanwezigheid van de leden van de Libanese delegatie, en de Charge d’Affaires van de Libanese ambassade in Washington Carla Jazzar.
De vergadering van president Aoun vond plaats in de 72e zitting van de Libanese delegatie naar de generaal Vergadering van de VN.

President Aoun benadrukte het belang van communicatie met de delegatie om de Libanese-Amerikaanse betrekkingen te stimuleren en de inspanningen van de “Task Force for Lebanon” te pleiten om de standpunten van de Libanese publieke opinie aan de Amerikaanse regering te geven en te communiceren met Amerikaanse ambtenaren met betrekking tot zaken die de belangen van Libanon dienen.

Met betrekking tot de laatste Libanese gebeurtenissen die in Arsal tegen ISIS zijn gebeurd, heeft de president de delegatie verzekerd dat hij vastbesloten is om het hervormingsproces te voltooien en eraan toe te voegen dat de bijstand aan de militaire instelling essentieel is om zijn capaciteiten te verbeteren en te benadrukken dat het Libanese leger in staat is van het bestrijden van terrorisme.