MP Ziad Assouad: “Niemand kan het besluit van Jezzine elimineren.”

Parlementslid Ziad Assouad verklaarde dat we onze stem moeten verheffen tegenover iedereen die probeert of zal proberen de beslissing van Jezzine en zijn identiteit en de ontbinding van zijn entiteit te elimineren.

Hij merkte ook op toen hij voor het kantoor van Tayyar op het Jezzine-plein stond, waar een spandoek van de foto van president-generaal Michel Aoun hing, dat de jeugd van Jezzine heeft gestreden en gevochten op meerdere fronten voor vrijheid en de soevereiniteit van Libanon. dat deze vrijheid en soevereiniteit begon in Jezzine en eindigt in Jezzine.

Assouad verzekerde ook dat de komende dagen zwaar zullen zijn en dat de pogingen om onze beslissing en ons bestaan ​​te elimineren duidelijk en onder verschillende vormen zijn, omdat we niet de lijn en dezelfde benadering slepen. Want onze benadering is er een van eerherstel en vrijheid en waardigheid, onze benadering is zowel bevrijding en bevrijding en bestrijding van corruptie, en voor ons om onze vrede te zeggen en niet te worden geïnstrueerd over wat te zeggen.

Assouad voegde eraan toe dat we onze handen hebben uitgestrekt naar iedereen en we zullen ze beschermen met ons bloed en onze borst terwijl we onszelf, ons bestaan ​​en onze toekomst beschermen, terwijl we de Jezzinieten roepen door te zeggen: “Jij bent onze toekomst en de beslissing van de gratis Jezzine en de oplossing van onze waardigheid die ons op 6 mei zal leiden “.

Wat de moeders van de martelaren betreft, zei Assouad: “Elke traan van de moeder van een martelaar, want er zijn mensen die die martelaar vergeten zijn, en we willen niet dat ze huilt uit angst dat het bloed van haar martelaar zou zijn gemorst. ijdel.”

MP Ziad Assouad bedankte generaal Salah Gebran die de gebeurtenissen met een schoon geweten en een hoge ethiek heeft gevolgd, evenals een solide politieke vastberadenheid en het sluiten van de gelederen met zijn medecongrediënten voor een sterk verbond en gelijkheid en echte samenwerking.

Hij beëindigde zijn woord door te zeggen: “We hebben een rendez-vous op 6 mei en dit rendez-vous zal niet meer komen en we zullen niemand verafgoden, want hij die verdedigt zullen we verdedigen en hij die stem is, zal bij ons zijn. zijn kant”.